Jenkkimäiset Kesäpäivät Kangasalla

Aika: 17.-19.8.2012
Paikka: Vallitun leirikeskus, Vallituntie 140, 36200 Kangasala

KUVIA kesäpäiviltä 2012

TIEDOTE kesäpäiven osallistujille (PDF): ohjelman muutos !!!

Kesäpäivien paikaksi on varmistunut viimevuotiseen tapaan Vallitun Leirikeskus [kartta] ”kaikilla herkuilla” eli enää tarvitaan paikalla runsain joukoin jenkki-ihmisiä luppakorvineen, niin meininki on taattu! 

Olemme laatineet kesäpäiville alustavan ohjelman, jota emme kuitenkaan lupaa täysin orjallisesti noudattaa, sillä onhan kesäpäivien yksi päätehtävistä hengailu ja samanhenkisestä seurasta rennosti nauttiminen, koirien ehdoilla tietenkin! :)

Osallistumismaksut

Kesäpäivien hinta on yhdistyksen jäsenille 50eur per henkilö, lapset alle 15v. 30eur. Ei jäsenen hinnat ovat 70e/50e. Hinnat sisältävät makoisan murkinan sekä miellyttävän sänkypaikan mukavissa 4-6-hengen mökeissä. Jos haluat osallistua pelkästään ohjelmaan (ei siis majoitusta), se onnistuu hinnalla 30e. Mahdollisuus osallistua myös pelkkään eläinlääkärin luento-osuuteen (sisältää iltapäiväkahvit) hintaan 10e (jäsen) ja 20e (ei jäsen). 

HUOM HUOM!!! Virallinen silmätarkastus kesäpäivien yhteydessä 50e/koira (maksetaan paikanpäällä). Silmätarkastus toteutuu mikäli saadaan vähintään 10 koiraa mukaan. Voit toki tuoda koirasi silmätarkastukseen, vaikka et osallistuisikaan kesäpäiville. Muista kuitenkin ilmoittautua etukäteen (20.7. mennessä!)

Hintaan ei sisälly osallistujien vakuutusta, joten suosittelemme vapaa-ajan vakuutuksen ottamista, vaikka mitään varsinaisia extreme-lajeja emme kesäpäivillä aiokaan harrastaa :) 

Ilmoittautuminen

Mukaan kesäpäiville pääset ilmoittautumalla 24.7. mennessä (aikaa jatkettu!) joko sähköpostilla arja.akkanen(ät)gmail.com tai puhelimitse 0407671953

Liitäthän ilmoittautumisesi mukaan maksukuitin maksetusta kesäpäivämaksusta.

Saaja: Amerikancockerspanielt ry. Tili: Nordea 149230-2375  Viite: 8099

Ilmoita samalla mahdollisen erityisruokavaliosi ja mainitse myös, jos haluat jenkillesi virallisen silmätarkastuslausunnon kesäpäivien yhteydessä. Jos osallistut silmätarkastukseen, muista ottaa mukaasi koiran rekisteröintitodistus! 

Kesäpäivillä on trimmausopetusta, joka järjestetään heti lauantaiaamuna. Tätä varten tuothan jenkkisi paikalle puhtaana ja pestynä niin, että trimmauksen voi vielä lauantaina suorittaa trimmausvälineitä turmelematta. Ota mukaan omat trimmausvälineesi sekä trimmauspöytä, jos sinulla sellainen on! 

Kesäpäivien alustava ohjelma

Perjantai 17.8.

Klo 18 -> saapuminen, tutustuminen ja majoittautuminen mökkeihin, nukkumaanmenoaikaa ei määritelty :)

Sauna ja iltapala

Lauantai 18.8.

Klo 8 Aamutomeruudet

Klo 9-12 Tupsutustuokio (trimmausta)

Klo 12-14 Luento: ELL Sari Jalomäki ”Perinnölliseksi oletetut silmäsairaudet am.cockereilla ja niiden merkitys yksilön ja jalostuksen kannalta"

Klo 14 Silmätarkastus

Klo 16 Ruokailu

Klo 17-20 Koulutukset (mahdollisuus käydä läpi kaikki 3 pistettä)

-          Viidakon tähtöset (mejä, taipparit yms.)

-          Huippumalli haussa (näyttely) 

-          Motivointinurkka (perustottelevaisuus)

Klo 20 Iltaohjelma

Sauna

Sunnuntai 19.8.

Klo 8 Aamutomeruudet

Klo 9-12 Omavalintainen koulutus ja/tai trimmauksen jatko-osa

Klo 12 Ruokailu

Klo 12-15 Lopputohinat, kiitokset, siivoukset ja heipat :)

 

 Kuvia viime vuodelta

Liitteet