Etsii uutta kotia

 

Etsitään rakastavaa loppuelämän kotia, 9 kk:n ikäiselle mustalle Amerikancockerspanieli urokselle. Koira on kiltti ja hyvä luonteinen, sisäsiisti, rekistöröity, rokotettu ja sopii perheeseen sekä kaveriksi moneen harrastukseen.  Koiralle etsitään uutta kotia omistajan ajan puutteen vuoksi. Ei ongelma koira, asunut kerrostalossa, tulee toimeen lapsien ja muiden koirien kanssa. Lyhyessä turkissa.  Lisätietoja saa lisää koiran kasvattajalta. 

https://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FI27706%2F17&R=167

 

Kati Tikka, kennel DownCloud's p. 0400888013 katisunflower@gmail.com

 

 


 


Uutta ja ehdottomasti PYSYVÄÄ kotia etsii 6.5v jenkkiuros. Ollut perheessä, jossa pieniä lapsia ja eri-ikäisiä koiria ja näitä kohtaan kertoman mukaan ollut vihainen. Nyt ollut noin 2kk eri perheessä (7 koiraa, 2 aikuista ja 2 lasta) ja toimii oikein mallikkaasti eikä ole osoittanut kertaakaan merkkejä aggressiivisuudesta. Vaatii kuitenkin osaavat kädet (ei ensimmäiseksi koiraksi), koska on luonteeltaan sekoitus epävarmuutta ja kovuutta.  Tarvitsee siis ihmisen, jolla on valmiudet toimia vahvana johtajana, lujasti rakastaen. Aiemman käytöksen pohjalta en suosittele lapsiperheeseen enkä toisten urosten laumaan, narttujen kanssa varmasti menee helposti.
Ei myöskään sellaiseen kotiin, jossa naapureita voisi häiritä koiran ulvominen yksin jäädessään. Myös sisäsiisteyskasvatus vaatii päivittämistä. Kaikkine paheineen Gizmo on varsin rakastettava, elämäniloinen ja reipas poika, jolle toivoisin löytyvän Sen Oikean Kodin. Jos kiinnostunut, kerron mielelläni lisää. Sanna 0445691992 tai sanna_vartiainen@hotmail.com

Ilmoitukset Etsii uutta kotia -palstalle

Riikka Patana
puh. +358 40 963 7454
email: peltokangas.riikka (ät) gmail.com